Fanfare Voor Eer en Deugd

Onze fanfare is internationaal, ze bestrijkt het Belgische Meersel-Dreef (gemeente Hoogstraten, prov. Antw.) en het Nederlandse Galder en Strijbeek (gemeente Alphen-Chaam, prov. N.-Brabant). Drie kleine dorpen aan de grens. Al de activiteiten in deze drie dorpen worden door onze fanfare met muziek omkadert. En buiten dat, geven we jaarlijks een concert en verzorgen we verschillende concerten bij bevriende muziekverenigingen.
Fanfare Voor Eer en Deugd
Fanfare Voor Eer en Deugd2 weken geleden
Reik mij de hand, een jaarlijkse actiedag in september. De opbrengst komt ten goede aan de internationale solidariteit. De fanfare opende de dag en speelde het Wilhelmus en de Brabançonne tijdens het hijsen van de Nederlandse en de Belgische vlag. Vele blaaskapellen volgden elkaar op. Het was een prachtige muzikale dag met diverse leuke activiteiten.
Fanfare Voor Eer en Deugd
Fanfare Voor Eer en Deugd1 maand geleden
De Bugel
Speel jij bugel of heb jij in het verleden met veel plezier bugel gespeeld bij een muziekvereniging?
Kom dan bij de fanfare Voor Eer en Deugd uit Meersel-Dreef, Galder & Strijbeek.
Belangstellenden, herintreders of nog op te leiden muzikanten zijn van harte welkom bij de gezelligste fanfare in de regio. Binnen onze fanfare willen we graag een uitbreiding binnen de bugelsectie. Als herintreder kun je gebruik maken van 2 gratis opfrislessen. Daarna beslis je samen met jouw docent of je meer lessen nodig hebt of gelijk aan kunt sluiten bij het fanfare orkest.
We repeteren op donderdagavond in Taverne de Zevenster te Meersel-Dreef. Dat zijn wekelijks gezellige ontmoetingen vol muziek. Naast de traditionele activiteiten gaan we muzikale uitdagingen niet uit de weg. Neem een kijkje op onze website www.vooreerendeugd.be
Kom erbij en laat je horen via info@vooreerendeugd.be
Fanfare Voor Eer en Deugd
Fanfare Voor Eer en Deugd2 maanden geleden
Het is nog 3 zondagen in augustus rommelmarkt te Meersel-Dreef. Op zondag 13, 20 en 27 augustus.
Vanwege het overlijden van onze marktmeester Jaak Snijders zijn de bestaande telefoonnummers voor aan- of afmelden van een standplaats komen te vervallen.
Wilt u een van de komende zondagen in augustus een standplaats reserveren of een wijziging doorgeven? Stuur dan een mail naar info@vooreerendeugd.be
Fanfare Voor Eer en Deugd
Fanfare Voor Eer en Deugd2 maanden geleden
Vandaag hebben we afscheid genomen van Jaak Snijders. Hij was 67 jaar lid van de fanfare, waarvan 57 jaar in het bestuur. In 2021 ontving hij de benoeming tot 'erebestuurslid'. Zijn grote passie was de rommelmarkt. Hij is 35 jaar (1988-2023) onze marktmeester geweest. Als eerbetoon en uit dankbaarheid voor al zijn verdiensten voor de fanfare waren wij aanwezig bij de afscheidsdienst met onze muzikale bijdrage. We gaan je missen Jaak!
Fanfare Voor Eer en Deugd
Fanfare Voor Eer en Deugd3 maanden geleden
Kermisinzet Meersel-Dreef. Het was een hete zomerdag maar weer erg gezellig. Muziek, spelletjes, een koel drankje en tot slot nog een lekker frietje op het terras bij den Bud. De zomerstop is begonnen. We zien elkaar weer terug op de repetitie van donderdag 17 augustus. Voor iedereen een hele fijne vakantie toegewenst.
Fanfare Voor Eer en Deugd
Fanfare Voor Eer en Deugd3 maanden geleden
De plaatsen voor de marktkramers op de rommelmarkt te Meersel-Dreef waren goed bezet. Dit ondanks de tropische warmte van afgelopen zondag. Het concert van de fanfare duurde 1 uur en werd gewaardeerd door zowel de marktkramers als de bezoekers van de markt. Onze muziek zorgde voor een gezellige sfeer.