Fanfare Voor Eer en Deugd

Onze fanfare is internationaal, ze bestrijkt het Belgische Meersel-Dreef (gemeente Hoogstraten, prov. Antw.) en het Nederlandse Galder en Strijbeek (gemeente Alphen-Chaam, prov. N.-Brabant). Drie kleine dorpen aan de grens. Al de activiteiten in deze drie dorpen worden door onze fanfare met muziek omkadert. En buiten dat, geven we jaarlijks een concert en verzorgen we verschillende concerten bij bevriende muziekverenigingen.
Fanfare Voor Eer en Deugd
Fanfare Voor Eer en Deugd1 dag geleden
Het was een gezellige muzikale middag in De Leeuwerik met brassband St. Rosalia uit Meer en de fanfare Voor Eer en Deugd.
Het verschil tussen een brassband en een fanfare? In een brassband worden enkel koperinstrumenten en slagwerk gebruikt. In een fanfare vinden we daarnaast ook diverse saxofoons.
De brassband St. Rosalia o.l.v. dirigent Cindy Kranen, beet het spits deze middag af. Na de pauze speelde de fanfare o.l.v. dirigent Charles Bosters. Voor de fanfare Voor Eer en Deugd was het tevens al een try-out van een aantal muziekstukken voor ons komende jaarconcert op 20 april in De Zevenster. Noteer deze datum dus zeker al in uw agenda.
Fanfare Voor Eer en Deugd
Fanfare Voor Eer en Deugd2 weken geleden
Verbroederingsconcert
Mede namens brassband St. Rosalia uit Meer nodigen wij u van harte uit voor ons verbroederingsconcert in Galder op zondag 17 maart 2024.
Het wordt een mooie muzikale middag. St. Rosalia onder leiding van dirigent Cindy Kranen, bijt het spits deze middag af. Na de pauze speelt de fanfare o.l.v. dirigent Charles Bosters 5 muziekstukken. Het concert is in De Leeuwerik te Galder en de aanvang van het concert is 14.00 uur. De toegang is vrij.
Graag tot zondagmiddag 17 maart.
Fanfare Voor Eer en Deugd
Fanfare Voor Eer en Deugd3 weken geleden
Onze verjaardag vieren met nog meer Vrienden!
Dit jaar viert de fanfare Voor Eer en Deugd haar 120-jarig bestaan.
Onze wens is om in dit bijzondere jubileumjaar het aantal van 120 Vrienden te bereiken. Hoe mooi zou dat zijn! We zitten er niet ver van vandaan en daar willen we de huidige Vrienden al graag hartelijk voor bedanken.
Wilt u ook de fanfare steunen door Vriend te worden? De bijdrage van ‘Vrienden van de fanfare’ is een belangrijke aanvulling op onze financiën. Denk hierbij aan uitgaven zoals: het onderhoud van de instrumenten en de aanschaf van nieuwe muziekstukken voor concerten. Voor € 30 per jaar wordt u Vriend. Wij houden u via de mail op de hoogte van onze muzikale activiteiten. Doet u mee? Maak dan het bedrag van € 30 over op rekeningnummer
BE 16 7310 3452 2574 ten name van de fanfare Voor Eer en Deugd. Vermeld uw naam en emailadres met als omschrijving: Vriend 2024
We nodigen u van harte uit om de fanfare te steunen. Onze dank hiervoor.
Fanfare Voor Eer en Deugd
Fanfare Voor Eer en Deugd1 maand geleden
Carnaval met Toet Deugd en fanfare Voor Sfeer en Leut in Maerkrattenland. Wat was het weer een fantastisch dorpsfestijn voor jong en ouder. Met dank aan iedereen die hier een bijdrage aan heeft geleverd.
Fanfare Voor Eer en Deugd
Fanfare Voor Eer en Deugd2 maanden geleden
De jaarlijkse bingo van de fanfare onder leiding van Bert Damen en Jenske Jansen was weer zeer geslaagd. Tot de laatste stoel was de zaal bezet. Het deed ons deugd dat we weer zoveel bezoekers mochten ontvangen.
De fanfare is in 1904 opgericht, dus dit jaar vieren we ons 120 jarig bestaan. Joost van Riel, onze meest trouwe fan, kreeg de speciale feestbutton 120 jaar opgespeld. Het werd een verjaardagsfeest met een extra feestelijk prijzenpakket. Compliment voor de bingocommissie. Leuke winacties tussen de rondes door en tot slot een geweldige hoofdprijs. De hoofdprijs werd gewonnen door Piet Mertens uit Galder. De leden van de fanfare hebben hard gewerkt achter de schermen, achter de bar, in de keuken en voor de kaartverkoop. Wat een geweldige inzet van iedereen! Met dank aan Stan en Wendy van De Zevenster voor hun gastvrijheid.
Fanfare Voor Eer en Deugd
Fanfare Voor Eer en Deugd2 maanden geleden
Om 20.00 uur deze avond gaan de bingoballen rollen. Ga jij deze mand vol boodschappen in de wacht slepen? Of een van de vele andere prijzen die de fanfare in petto heeft? Dit mag je niet missen. Zorg dat je erbij bent vanavond in De Zevenster te Meersel-Dreef.
Let op! Betaling alleen contant.