Fanfare Voor Eer en Deugd

Onze fanfare is internationaal, ze bestrijkt het Belgische Meersel-Dreef (gemeente Hoogstraten, prov. Antw.) en het Nederlandse Galder en Strijbeek (gemeente Alphen-Chaam, prov. N.-Brabant). Drie kleine dorpen aan de grens. Al de activiteiten in deze drie dorpen worden door onze fanfare met muziek omkadert. En buiten dat, geven we jaarlijks een concert en verzorgen we verschillende concerten bij bevriende muziekverenigingen.
Fanfare Voor Eer en Deugd
Fanfare Voor Eer en Deugd4 dagen geleden
Reünie drumband
Fanfare Voor Eer en Deugd
Fanfare Voor Eer en Deugd
Fanfare Voor Eer en Deugd4 dagen geleden
Kermisinzet Meersel-Dreef
Muzikanten, vrienden, jeugdleden en sympathisanten verzamelden zich om 15.30 uur in speeltuin De Zevenster. Vanwege ons 120 jarig bestaan gingen dit jubileumjaar ook 18 oud-drumbandleden mee op stap. Het 1e uur hebben we vertoefd op het gezellige terras van de Zevenster en de 1e mars was voor Stan en Wendy van De Zevenster. De plek waar de fanfare iedere week welkom is voor de repetitie. Ook sponseren zij regelmatig een activiteit van de fanfare. Daar zijn we erg blij mee.
Daarna vertrokken we naar het pas geopende Debkes Café en deden café het Jachthuis en café Den Bud aan. Op iedere stop waren er spelletjes voorzien. Het was een mooie en fijne afsluiting van het seizoen. Voor iedereen een fijne vakantie toegewenst.
Fanfare Voor Eer en Deugd
Fanfare Voor Eer en Deugd6 dagen geleden
Donderdag 11 juli was de laatste repetitie onder leiding van onze dirigent Charles Bosters. Na een fijne samenwerking van bijna 10 jaar hebben we met waardering voor zijn inzet en betrokkenheid deze periode in goede harmonie afgesloten.
De voorzitter bedankte Charles namens bestuur en leden voor de vele mooie concerten die onze fanfare onder zijn directie mocht uitvoeren, het leiden van ons jeugdorkest en het lesgeven.
We wensen Charles alle goeds voor de toekomst.
Fanfare Voor Eer en Deugd
Fanfare Voor Eer en Deugd1 week geleden
De fanfare Voor Eer en Deugd uit Meersel-Dreef, Galder en Strijbeek zoekt een dirigent.
Heb jij interesse om vanaf eind augustus 2024 met ons orkest aan de slag te gaan?
Bekijk dan de vacature op onze website www.vooreerendeugd.be
De downloadbare pdf kun je vinden op de homepagina, Nieuws en Media – vacature dirigent.
Delen wordt gewaardeerd.
Fanfare Voor Eer en Deugd
Fanfare Voor Eer en Deugd4 weken geleden
De fanfare on tour! Op deze stralende zondag reed de cabrio bus de muzikanten door vele straten van onze drie dorpen: Galder, Strijbeek en Meersel-Dreef. We hebben diverse stops gemaakt op drukbezochte punten en locaties waaronder De Zevenster, De Smokkelaar, Den Bud en ‘t Hemeltje. We speelden marsen die vrolijk werden ontvangen door het aanwezige publiek. We kijken terug op een geslaagde middag.