Fanfare Voor Eer en Deugd

Onze fanfare is internationaal, ze bestrijkt het Belgische Meersel-Dreef (gemeente Hoogstraten, prov. Antw.) en het Nederlandse Galder en Strijbeek (gemeente Alphen-Chaam, prov. N.-Brabant). Drie kleine dorpen aan de grens. Al de activiteiten in deze drie dorpen worden door onze fanfare met muziek omkadert. En buiten dat, geven we jaarlijks een concert en verzorgen we verschillende concerten bij bevriende muziekverenigingen.
Fanfare Voor Eer en Deugd
Fanfare Voor Eer en Deugd2 dagen geleden
Heb jij al een kaartje voor ons jaarconcert? We vieren onze 120ste verjaardag en hopen dat jij er ook bij bent. Dirigent en muzikanten zijn er klaar voor om jou een super leuke avond te laten beleven.
Koop dus snel je kaartje voor zaterdag 20 april. Aanvang 19.30 uur,
in De Zevenster, bij De Paters te Meersel-Dreef.
Maak € 5 per persoon over naar rekeningnummer
BE16 7310 3452 2574 met vermelding van jouw naam, email en aantal kaarten Verjaardagsconcert.
Graag tot zaterdag 20 april!
Fanfare Voor Eer en Deugd
Fanfare Voor Eer en Deugd3 weken geleden
Deze zondagochtend in dorpshuis De Leeuwerik genoten ouders, familieleden en overige belangstellenden van een concert van het opleidingsorkest van de fanfare. De muzikanten lieten horen wat ze in de afgelopen periode hebben geleerd. Voor een aantal die in september gestart waren was het hun eerste officiële optreden.
De dag hiervoor was het dagkamp geweest met een leuk doe- en spelprogramma. Er werd afgesloten met lekkere frietjes en een snack in De Zevenster. Naast al dat plezier waren er natuurlijk ook 2 repetities opgenomen in het programma.
Met een dik applaus voor de muzikanten voor dit geslaagde concert en met een compliment voor de leraren Charles (saxofoon), Adriaan (koperinstrumenten) en Frank (slagwerk) en het jeugdbestuur die alles verzorgd hadden, werd de ochtend afgesloten.
Fanfare Voor Eer en Deugd
Fanfare Voor Eer en Deugd4 weken geleden
Het was een gezellige muzikale middag in De Leeuwerik met brassband St. Rosalia uit Meer en de fanfare Voor Eer en Deugd.
Het verschil tussen een brassband en een fanfare? In een brassband worden enkel koperinstrumenten en slagwerk gebruikt. In een fanfare vinden we daarnaast ook diverse saxofoons.
De brassband St. Rosalia o.l.v. dirigent Cindy Kranen, beet het spits deze middag af. Na de pauze speelde de fanfare o.l.v. dirigent Charles Bosters. Voor de fanfare Voor Eer en Deugd was het tevens al een try-out van een aantal muziekstukken voor ons komende jaarconcert op 20 april in De Zevenster. Noteer deze datum dus zeker al in uw agenda.
Fanfare Voor Eer en Deugd
Fanfare Voor Eer en Deugd1 maand geleden
Verbroederingsconcert
Mede namens brassband St. Rosalia uit Meer nodigen wij u van harte uit voor ons verbroederingsconcert in Galder op zondag 17 maart 2024.
Het wordt een mooie muzikale middag. St. Rosalia onder leiding van dirigent Cindy Kranen, bijt het spits deze middag af. Na de pauze speelt de fanfare o.l.v. dirigent Charles Bosters 5 muziekstukken. Het concert is in De Leeuwerik te Galder en de aanvang van het concert is 14.00 uur. De toegang is vrij.
Graag tot zondagmiddag 17 maart.
Fanfare Voor Eer en Deugd
Fanfare Voor Eer en Deugd2 maanden geleden
Onze verjaardag vieren met nog meer Vrienden!
Dit jaar viert de fanfare Voor Eer en Deugd haar 120-jarig bestaan.
Onze wens is om in dit bijzondere jubileumjaar het aantal van 120 Vrienden te bereiken. Hoe mooi zou dat zijn! We zitten er niet ver van vandaan en daar willen we de huidige Vrienden al graag hartelijk voor bedanken.
Wilt u ook de fanfare steunen door Vriend te worden? De bijdrage van ‘Vrienden van de fanfare’ is een belangrijke aanvulling op onze financiën. Denk hierbij aan uitgaven zoals: het onderhoud van de instrumenten en de aanschaf van nieuwe muziekstukken voor concerten. Voor € 30 per jaar wordt u Vriend. Wij houden u via de mail op de hoogte van onze muzikale activiteiten. Doet u mee? Maak dan het bedrag van € 30 over op rekeningnummer
BE 16 7310 3452 2574 ten name van de fanfare Voor Eer en Deugd. Vermeld uw naam en emailadres met als omschrijving: Vriend 2024
We nodigen u van harte uit om de fanfare te steunen. Onze dank hiervoor.