Kerstconcert ‘Kerstklanken’

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerstconcert ‘Kerstklanken’

17 december 2022, op19:30 -22:00

De fanfare Voor Eer en Deugd voert u mee naar warme kerstsferen. Laat u deze concertavond betoveren met muziek en zang van de fanfare met medewerking van zangeres Martine de Jager en Pater Kenny op orgel.

– Wanneer: Zaterdag 17 december, aanvang concert ‘Kerstklanken’ 20.00 uur Deur open 19.30 uur
– Waar: Kerk van de paters Kapucijnen te Meersel-Dreef

Naast een variëteit aan Kerstnummers van de fanfare kunt u genieten van de zang van Martine de Jager. Zij gaat twee nummers zingen met muzikale begeleiding van de fanfare. Wat u ook zeker niet mag missen is het muziekstuk ‘Away in a Manger’ wat pater Kenny op orgel samen met de fanfare ten gehore gaat brengen.

Het beloofd een mooie, sfeervolle concertavond te worden. Laat u deze avond muzikaal verblijden met onze kerstklanken en kom alvast in een fijne kerststemming. Na afloop van het concert is er gelegenheid om in de taverne ‘Bij de Paters’ nog een drankje met elkaar doen.

De kaarten zijn € 5 per stuk. Maak het geld over op BE16 7310 3452 2574 ten name van Fanfare Voor Eer en Deugd. Vermeld bij omschrijving uw naam en Kerstconcert 2022. De kaarten liggen dan voor u gereed bij de inkom. Aan de deur op de avond zelf een kaartje kopen is ook mogelijk.

We zien u heel graag op 17 december.

Gegevens

Datum:
17 december 2022
Tijd:
19:30 -22:00
MENU